Product specialist

Heeft u vragen? Bel
Kees Bakker

+31 36 531 4014

dcs

DCS

Zo veelzijdig is Experion LX

 

Honeywell Experion LX is een Distributed Control System, kortweg een DCS. Dit procesregelsysteem is afgeleid van het succesvolle Experion PKS.

 

Eenvoudig schaalbaar

Dit Distributed Control System van Honeywell richt zich op de ‘mid-size’ applicaties met continue processen en batchprocessen. Het systeem is makkelijk schaalbaar: van een enkele C300 controller en een PC tot een systeem van 50.000 I/O, verschillende controllers, server en station PC’s.

 

Soepele integratie

Redundantie is op alle niveaus mogelijk: niet alleen voedingen en controllers, maar ook I/O, netwerk en servers. Experion LX integreert soepel met instrumenten van vrijwel alle merken, dankzij standaard protocollen als HART, Modbus en Profibus. Experion LX heeft geavanceerde functies voor alarm-management, zoals ‘alarm shelving, tracking, paging en dynamic suppression’.

 

Turn-key projecten

Het zijn de Honeywell Channel Partners – in Nederland is dat De Gidts & Feldman – die het exclusieve recht hebben om Experion LX te verkopen. Samen met door Honeywell gecertificeerde System Integrators verzorgen wij complete turn-key projecten op het gebied van procesautomatisering. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een advies op maat.

 

Experion LX brochure