Artikel

De Gidts & Feldman Online Shop

De Gidts & Feldman heeft een online shop! Op veler verzoek hebben we besloten een deel van ons assortiment ook online aan te bieden. Vooralsnog zal dit onze (PolyFlo) tubing zijn, maar uitbreiding van de producten zit zeker in de planning.

 

Wat kunt u van de online shop verwachten?

Uiteraard de snelle service zoals u die van ons gewend bent. Maar de online shop biedt u ook de mogelijkheid om zelf uw bestelling samen te stellen. Alle producten zijn van datasheets voorzien en dat maakt het een stuk makkelijker. Mocht u er toch niet uitkomen en een persoonlijk advies willen, dan staat ons verkoopteam voor u klaar.

 

Wat is de planning?

De focus ligt nu op (PolyFlo) tubing maar wij gaan het assortiment in het eerste kwartaal uitbreiden met fittingen en tools. Ook overwegen wij om nog een aantal andere ‘toppers’ uit ons assortiment in de online shop op te nemen. Voor alle ontwikkelingen; hou onze website in de gaten!

 

Suggesties?

We proberen onze klanten altijd van alle gemakken te voorzien. Koopt u vaak producten die niet in de online shop staan? Wij horen graag uw suggesties. Niet elk product zal geschikt zijn om in de online shop te zetten, denk aan specials.