Vragen

Heeft u vragen over
dit product, neem dan
contact op met
Wim de Ridder

+31 36 531 4014

Instrumentkasten, Flexi-Jaxx en Sunshades

DP Systems

Instrumentkasten, Flexi-Jaxx en Sunshades

 

 

DP Systems biedt maximale bescherming voor instrumentatie, tegen extreme weersomstandigheden, chemische belasting en/of mechanische invloeden. De beschermkasten (instrument enclosures) zijn verkrijgbaar voor een groot aantal toepassingen in de sectoren olie, gas en energie, maar ook voor de chemische en petrochemische industrie.

 

Advies en assemblage

De Gidts & Feldman is wereldwijd exclusief leverancier van DP Systems. Dankzij onze ervaring kunnen we – binnen het enorme aanbod van instrumenten – het kaf van het koren scheiden bij de keuze van de juiste componenten. Bovendien kunnen we flexibel inspelen op specifieke wensen. Regelmatig krijgen we de vraag te adviseren over de toe te passen configuratie en de beste manier van assembleren.

 

Implementatie

Vervolgens brengen we de wensen in kaart en maken we een schets die we met de opdrachtgever bespreken. Na akkoord verzorgen we de samenbouw van de componenten in onze eigen werkplaats. Indien gewenst, helpen we bij de implementatie van de complete opstelling op locatie.

 

GRP-kasten

De Glass Reinforced Polyester (glasvezelversterkte) beschermkasten van DP Systems worden veel toegepast in omgevingen – ook buiten – waar instrumenten beschermd moeten worden tegen koude, neerslag, corrosie en mechanische invloeden van buitenaf. De bescherming kunt u optimaliseren met een zonnescherm (DP Sunshade).

 

Flexibele/soft-cover

DP Systems heeft ook flexibele bescherming in het assortiment: Flexi-Jaxx biedt niet alleen fysieke bescherming, maar ook warmte-isolatie. Het Flexi-Jaxx systeem bespaart 10-20% op energiekosten.

 

Specificaties
  • temperaturen van -55 °C tot +180 °C
  • geen absorptie van koolwaterstoffen
  • impactbestendig conform BS5501
  • beschermklasse IP 66 BS 5490/IEC 529
  • resistent tegen de meeste agressieve industriële omgevingen, zuren en logen
  • brandvertragend (BS476, deel 7, klasse 2) en zelfdovend (klasse 1 optioneel)
  • ook antistatische uitvoering (BS5501)
  • standaardkleur: lichtgrijs (ook andere kleuren verkrijgbaar)

 

 

www.dpsystems.nl
DP Systems brochure