Product specialist

Heeft u vragen? Bel
Kees Bakker

+31 36 531 4014

draadloze systemen

Draadloze Systemen

Honeywell trendsetter in wireless

 

Honeywell introduceerde in 2003 de eerste industriële draadloze instrumentatie en is dus trendsetter op dit gebied. De ISA100.11a standaard voor industriële instrumenten is mede ontwikkeld door Honeywell: de Honeywell OneWireless Solution voldoet dan ook aan deze standaard.

 

Geen kabels, dus kostenbesparend

Het Honeywell OneWireless systeem is zeer flexibel en betrouwbaar. De gebruiker kan met z’n huidige instrumenten kiezen voor zowel ‘sensor meshing’ als een opzet met een ‘wireless backbone’. Honeywell heeft een keur aan draadloze instrumenten, voor een breed scala aan toepassingen. De voordelen zijn evident: geen kabels, dus kostenbesparend. Maar ook: flexibel. En snel inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen of beweegbare installaties.

 

WDM Wireless Device Manager

Een compacte PC die alle draadloze instrumenten en communicatie in een ISA100 netwerk beheert. Dit instrument is de gateway tussen het draadloze netwerk en het bovenliggende regel- of informatiesysteem.

 

FDAP Field Device Access Point

Met dit access point wordt een robuuste draadloze ‘backbone’ gebouwd.

 

OWA One Wireless Adapter

Universele transmitter, die alle HART-signalen van een bedrade transmitter doorstuurt in het ISA100 netwerk.

 

XYR6000 Transmitters

Een complete serie industriële draadloze transmitters – voor druk, absolute druk, drukverschil. En een universele IO transmitter met 4-20 mA/temperatuur (pt100 of thermokoppels)/discrete ingangen en een relais-uitgang. De transmitters zijn batterijgevoed (levensduur tot 10 jaar). Optioneel met 24V voeding of ‘power harvesting’ module.

 

XYR6000 Valve Position Sensor

Dit instrument kan worden toegepast op (handbediende) afsluiters, waarbij de stand van de afsluiter van 0-100% draadloos wordt doorgegeven.