De Gidts & Feldman Logo

Honeywell druktransmitters van De Gidts & Feldman

Ook voor Honeywell druktransmitters kunt u bij De Gidts & Feldman terecht. Deze druktransmitters uit de SmartLine serie kennen zeer hoge specificaties en behoren tot de beste transmitters in de markt. Honeywell druktransmitters zijn vernieuwend, nauwkeurig en kunnen geleverd worden met Imperial Valve manifolds en in omkastingen.

Ons aanbod

De Gidts & Feldman is sinds 2013 de officiële leverancier van Honeywell producten. De hoogwaardige druktransmitters mogen in het uitgebreide aanbod zeker niet ontbreken. U kunt bij De Gidts & Feldman terecht voor de Honeywell SmartLine serie druktransmitters. De ST700 en ST800 hebben vele succesvolle eigenschappen.

Zo is de ST700 erg nauwkeurig en stabiel en heeft hij een responsetijd van 100 ms. Deze Honeywell druktransmitter is universeel inzetbaar en is voorzien van het SIL2/3 keurmerk voor veiligheidstoepassingen. De ST800 is nóg nauwkeuriger en stabieler en kent een lagere response tijd (90 ms). Deze Honeywell druktransmitter bezit naast een SIL2/3 keurmerk ook een MID-keur voor ijkwaardige toepassingen.

De ST700 en ST800 series druktransmitters bestaan uit modellen voor het meten van druk, absolute druk en verschildruk in verschillende meetbereiken. Ze zijn voorzien van wereldwijde certificeringen voor explosiegevaarlijke omgevingen.

De Honeywell druktransmitters zijn verkrijgbaar met verschillende communicatie-protocollen, zoals HART 7.0, Foundation Fieldbus en Honeywell Digital Enhanched (DE). Tevens bieden ze geavanceerde diagnostieken van het hoogste niveau.

Meer informatie

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze productspecialisten vertellen u graag meer over de Honeywell Druktransmitters. U kunt gebruikmaken van ons contactformulier. Of bel ons. Of stuur een mail.

Klik hier voor meer informatie >

Neem direct contact op!

U krijgt snel antwoord

Adres: De Steiger 215, 1351 AW Almere Haven, Nederland| Postadres: Postbus 50041, 1305 AA Almere, Nederland
T: +31 (036) 531 40 14| E: salesdept@gidts-feldman.nl