De Gidts & Feldman Logo

Imperial Eastman fittingen

Op zoek naar de juiste fittingen voor uw applicatie? De Gidts & Feldman heeft een groot en gevarieerd assortiment fittingen en thermoplast slangen voor pneumatiek en andere industriële toepassingen. Ook voor leidinggereedschap kunt u bij ons terecht, van pijpsnijders voor kunststof slangen of metalen pijpen tot buigtangen en ontbramingsgereedschap.

Imperial Eastman fittingen

Imperial Eastman was de eerste fabrikant van fittingen ter wereld. Na meer dan 100 jaar is de fabrikant nog steeds een van de meest toonaangevende spelers op deze markt. Imperial Eastman heeft zich toegelegd op de productie van fittingen en kunststof leidingen voor hoge en lage druk. De Gidts en Feldman heeft voor elke leidingsoort de bijbehorende Imperial Eastman fittingen, ook voor Poly-Flo, Push-in en Teflon®. Ons assortiment omvat naald-, kogel- en plugafsluiters van roestvrijstaal, staal en messing. Koppelingen zijn daarnaast ook verkrijgbaar in PFA, nylon, Teflon®.

Nog vragen?

Voor vragen over Imperial Eastman fittingen of thermoplast leidingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze productspecialisten vertellen u graag meer. U kunt gebruik maken van ons contactformulier. Of bel ons. Of stuur een e-mail.

Klik hier voor meer informatie >

Neem direct contact op!

U krijgt snel antwoord

Adres: De Steiger 215, 1351 AW Almere Haven, Nederland| Postadres: Postbus 50041, 1305 AA Almere, Nederland
T: +31 (036) 531 40 14| E: salesdept@gidts-feldman.nl