De Gidts & Feldman Logo

Geleide golf radar niveaumeter van Honeywell

Zoekt u een betrouwbare niveaumeter om het niveau van vloeistoffen in opslagtanks te meten? De Gidts & Feldman is een van de officiële distributeurs van Honeywell veldinstrumentatie en procesinstrumentatie. Bij ons kunt u terecht voor de bekende Honeywell SmartLine geleide golf radar niveaumeters.

Toepasbaar bij verschillende vloeistoffen

De SLG 700 SmartLine Guided Wave Radar niveaumeter, oftewel geleide golf radar niveaumeter, is geschikt voor alle vloeistoffen met een diëlektrische constante van 1.4 of meer. De SLG 700 is ook toepasbaar bij verschillende lagen vloeistoffen of als er schuim op de vloeistof ligt.

Niveaumeter geschikt voor elke applicatie

De niveaumeter maakt gebruik van Time Domain Reflectometry (TDR). De niveaumeter stuurt elektromagnetische pulsen over een vaste of flexibele geleider. De SLG 700 is verkrijgbaar met verschillende geleiders, bijvoorbeeld staaldraad of een coaxiale antenne. Daardoor zijn de meetinstrumenten eenvoudig aan te passen aan uw applicatie.

Professionele begeleiding bij implementatie

Onze klanten waarderen niet alleen onze producten, maar ook onze kennis en ervaring. Wij delen graag onze technische expertise en leveren onze producten turn-key aan. Zo ook de Honeywell niveaumeters. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij de implementatie van de niveaumeter met de Honeywell online validation tool? Dan assisteren we u uiteraard graag.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Honeywell niveaumeter SLG 700? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een e-mail. Onze productspecialisten nemen graag even de tijd voor u.

Klik hier voor meer informatie >

Neem direct contact op!

U krijgt snel antwoord

Adres: De Steiger 215, 1351 AW Almere Haven, Nederland| Postadres: Postbus 50041, 1305 AA Almere, Nederland
T: +31 (036) 531 40 14| E: salesdept@gidts-feldman.nl