Vragen

Heeft u vragen over
dit product, neem dan
contact op met
Kees Bakker of Robert Baay

+31 36 531 4014

Kme tube bundle

KME Osnaline

Gebundelde leidingsystemen met meerwaarde

 

KME-Osnaline is een zelfstandige unit binnen het KME-concern, een van de grootste koperproducenten ter wereld. KME-Osnaline produceert in Duitsland. Het bedrijf is gespecialiseerd in tailormade gebundelde leidingsystemen voor industriële toepassingen. Die kunnen elektrisch (al dan niet zelflimiterend) of met stoom worden verwarmd (tracing).

 

Assortiment van Osnaline

Leidingen: enkeladerige en meeraderige leidingbundels van PE, Nylon, teflon, koper, inconel, hasteloy en roestvrij staal met PVC, PU of vlamdovende PE mantel.

Thermobundels: enkeladerige en meeraderige leidingbundels van teflon, koper, inconel, hasteloy en rvs, geïsoleerd én met PVC, PU of vlamdovende PE-mantel, voor stoom- of elektrische tracing. Ook aansluitmaterialen voor bundels zijn leverbaar.

 

Met certificaat 3.1b

U krijgt voor elke bundel – kosteloos – het 3.1b-certificaat voor zowel de materialen (indien rvs) als de testen (druk, dichtheid, rondheid, labeling). Het certificaat voldoet aan ISO 9000 en EN 10204.3.1B.

 

Advies en berekeningen

De Gidts & Feldman is al meer dan 40 jaar de Nederlandse partner van KME-Osnaline. 
Wij begeleiden onze klanten namens deze producent. Denk aan het geven van technisch en logistiek advies en het maken van warmteverliesberekeningen. Altijd met de processen van de klant als uitgangspunt.

 

Kwaliteit geborgd

KME-Osnaline maakt gebruik van de expertise binnen het grote KME-concern, denk aan technische ondersteuning, kwaliteitsborging en testmogelijkheden. 
Mede daardoor kan KME-Osnaline zijn sterke positie met hoogwaardige gebundelde leidingsystemen handhaven.

 

 

www.kme.com
Osnaline Tube-bundles