Product specialist

Heeft u vragen? Bel
Kees Bakker

+31 36 531 4014

Honeywell SLG 700

Niveaumeters

Best of class specificaties

 

De SLG 700 is een betrouwbare geleide golf radarniveaumeter uit de bekende Honeywell SmartLine-serie. Het modulaire ontwerp maakt gebruik van een aantal onderdelen die ook in de SmartLine druk- en temperatuur transmitters worden toegepast, zoals de behuizingen en de geavanceerde grafische displays.

 

Aan te passen op uw applicatie

De SLG 700 is met verschillende probes te krijgen, zoals staaldraad, staaf of coaxiale antenne. Zo zijn de instrumenten eenvoudig aan te passen aan uw applicatie. De SLG 700 is toepasbaar bij vloeistoffen met een diëlektrische constante van 1.4 of meer. U kunt ook kiezen voor ‘interface-meting’, wanneer er verschillende lagen vloeistoffen zijn of een laag schuim op de vloeistof.

 

Validation tool

Honeywell heeft een zeer gebruikersvriendelijke online validation tool, die u kosteloos via de Honeywell website kunt gebruiken. Met deze tool kunt u vooraf de applicatie tot in de kleinste details uitrekenen, zodat een snelle en foutloze implementatie is gegarandeerd. Vanzelfsprekend kan de Gidts & Feldman u assisteren bij deze berekening.

 

Contactloze SmartLine

Honeywell brengt binnenkort ook een contactloze SmartLine radar niveaumeter op de markt. Ook die wordt opgenomen in het assortiment van De Gidts & Feldman, dat behoort tot de selecte groep van Honeywell Diamond Distributors. Meer weten over de SLG 700? Bekijk de brochure of neem contact met ons op. We nemen graag alle tijd voor u.

 

brochure SLG 700