Privacyverklaring

Naar aanleiding van de aangepaste AVG wetgeving is de privacyverklaring bewerkt en aangevuld.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

De Gidts & Feldman BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van De Gidts & Feldman BV, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan De Gidts & Feldman BV verstrekt. De Gidts & Feldman BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– De naam van het bedrijf waarvoor u werkt, met adresgegevens
– Uw functie
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

Waarom De Gidts & Feldman BV gegevens nodig heeft

De Gidts & Feldman BV verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk  (per e-mail en/of per  post) te kunnen benaderen indien  u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan De Gidts & Feldman BV uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een  met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Tenslotte kunnen uw persoonsgegevens worden gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven en mailings.

Hoe lang De Gidts & Feldman BV gegevens bewaart

De Gidts & Feldman BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen

De Gidts & Feldman BV verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien  dit nodig is voor de uitvoering van een  overeenkomst met u, of om te voldoen aan een  wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van De Gidts & Feldman BV worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze  gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. De Gidts & Feldman BV gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze  gegevens worden zo veel mogelijk  geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

De Gidts & Feldman BV maakt gebruik van Google Analytics  om bij te houden hoe  gebruikers de websitegebruiken en hoe  effectief de Adwords-advertenties van De Gidts & Feldman BV bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe  onze  website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan De Gidts & Feldman BV te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien  Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. De Gidts & Feldman BV heeft hier geen invloed  op.

De Gidts & Feldman BV heeft Google geen toestemming gegeven om via De Gidts & Feldman BV verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen via de contactpagina van deze website. De Gidts & Feldman BV zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

De Gidts & Feldman BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies,  onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging  tegen te gaan. De website van De Gidts & Feldman BV maakt gebruik van een  betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk  heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien  u meer informatie wenst over de beveiliging van door De Gidts & Feldman BV verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met De Gidts & Feldman BV op via de contactpagina van deze website.

Interesse? Neem contact op!

Onze productspecialist adviseert u graag over onze producten en oplossingen.

Kees Bakker

Director, Sales & Marketing +31(0) 36 522 92 75 sales@dgfg.nl Follow on LinkedIn Kees Bakker