Compressor antisurge regeling met de Honeywell ControlEdge PLC

Compressor Antisurge RegelingOmdat de antisurge regeling van turbocompressoren zeer snel moet werken en de regelalgoritmes complex zijn, werden dergelijke regelingen in het verleden door gespecialiseerde fabrikanten aangeboden.

Het bespaart veel tijd en geld, zowel in aanschaf als onderhoud, als zo’n regeling in een PLC geïntegreerd is waar ook andere processen worden bestuurd.

De firma Control-Care is gespecialiseerd in compressor antisurge regelingen en heeft hun jarenlange ervaring gebruikt bij het ontwikkelen van speciale functieblokken voor compressor antisurge regelingen voor de Honeywell ControlEdge PLC.

De Honeywell ControlEdge PLC is door zijn hoge snelheid en ingebouwde cyber-security een ideale PLC om de antisurge regeling van turbocompressoren in te integreren.

Alle benodigde componenten voor een betrouwbare compressor antisurge regeling zijn beschikbaar bij De Gidts & Feldman. Van de Honeywell ControlEdge PLC met de Antisurge Control Application (ACA) van Control-Care tot en met de druk- en temperatuurtransmitters en drukverschiltransmitters met flowelementen.

Interesse? Neem contact op!

Onze productspecialist adviseert u graag over onze producten en oplossingen.

Kees Bakker

Director, Sales & Marketing +31(0) 36 522 92 75 sales@dgfg.nl Follow on LinkedIn Kees Bakker