Firefly producttraining in Zweden

Firefly producttrainingService engineers en de directie van Anaparts, één van de vier business units van De Gidts & Feldman Group, zijn weer up to date gebracht tijdens een uitvoerige producttraining bij Firefly AB in Zweden. De training stond in teken van de nieuwste technieken en systemen.

Firefly AB is een toonaangevende fabrikant van vonk & hot spot detectiesystemen en quick surpression technieken om beginnende branden snel en doeltreffend te detecteren en te blussen. De Firefly detectie en blussystemen worden veelvuldig toegepast in o.a. biomassa en houtpellet installaties om vonken, hotspots en broeinesten te detecteren en te blussen d.m.v kortstondige injectie van water, watermist en CO2 gas.

De Firefly detectoren zien niet alleen vonken maar ook hot spots die nog niet gloeien, maar wel heet genoeg zijn om een brand of stofexplosie te veroorzaken. De detectoren zijn bovendien ongevoelig voor daglicht en geven dus geen vals alarm.

Anaparts BV levert de Firefly systemen veelal op turn key basis en verzorgt naast advisering en engineering ook de projectuitvoering, installatie, inbedrijfstelling en periodiek onderhoud aan de Firefly systemen.

Interesse? Neem contact op!

Onze productspecialist adviseert u graag over onze producten en oplossingen.

Kees Bakker

Director, Sales & Marketing +31(0) 36 522 92 75 sales@dgfg.nl Follow on LinkedIn Kees Bakker