Honeywell Diamond Distributor

De Gidts & Feldman is nu Diamond Distributor, de hoogste status die je kunt krijgen als distributor van Honeywell Process Measurement & Control. Dat gaat niet vanzelf. Omzet en omzetgroei zijn belangrijke criteria, maar ook de bereidheid te investeren in voorraad en demo-apparatuur. Een ander belangrijk criterium is of de verkopers voldoende getraind en deskundig zijn met betrekking tot het brede assortiment Honeywell apparatuur. De medewerkers van de Gidts & Feldman hebben deze test glansrijk doorstaan.

Erkenning voor expertise en professionaliteit

De Gidts & Feldman is sinds 2014 Honeywell distributeur en nu dus ook toegetreden tot de selecte groep van Diamond Distributors. Wereldwijd heeft Honeywell meer dan 400 distributeurs, waarvan slechts 67 met de Diamond-status.

Kennis delen, kennis verrijken

We zijn uiteraard trots om Diamond distributeur te zijn. Het betekent meer dan een mooi embleem aan de muur. Er zijn ook privileges aan verbonden. De Gidts & Feldman neemt bijvoorbeeld deel aan speciale incentive-programma’s en overlegstructuren met het Honeywell-management en andere Diamond Distributors. Kennis delen, kennis verrijken – uiteindelijk plukken onze klanten er de vruchten van.

Interesse? Neem contact op!

Onze productspecialist adviseert u graag over onze producten en oplossingen.

Kees Bakker

Director, Sales & Marketing +31(0) 36 522 92 75 sales@dgfg.nl Follow on LinkedIn Kees Bakker