Primary Flow Elements – HOT or NOT?

Primary Flow ElementsDe Gidts & Feldman geeft op 19 juni een presentatie op het Instrumentatie & Analyse Event over Primary Flow Elements. 

Toen de procesindustrie zich in de vorige eeuw begon te ontwikkelen was debietmeting op basis van drukverschil het enige beschikbare meetprincipe. Inmiddels is er een enorme keuze aan verschillende flowmeters, de één nog geavanceerder dan de ander.

Toch worden flowmeters op basis van drukverschil ook nu nog volop gebruikt. Er is namelijk geen eenvoudiger en betrouwbaardere meting te bedenken én er is een grote keuze aan verschillende flowelementen. Of het nu gaat om een schone vloeistof of een vieze slurry, een gas of stoom, voor alle toepassingen is er een geschikte oplossing.

Op de IENA dag houdt De Gidts & Feldman een presentatie over de verschillende primary flowelementen die in de procesindustrie gebruikt worden.

Voor welke toepassing wordt welk flowelement gebruikt, wat is de te verwachten nauwkeurigheid, hoeveel rechte lengte is er voor en na de meting nodig om een goede meting te garanderen? Deze vragen worden in de presentatie beantwoord.

Zijn primary flow elements HOT or NOT? Kom langs en oordeel zelf!

Interesse? Neem contact op!

Onze productspecialist adviseert u graag over onze producten en oplossingen.

Kees Bakker

Director, Sales & Marketing +31(0) 36 522 92 75 sales@dgfg.nl Follow on LinkedIn Kees Bakker