World of Technology & Science (WoTS) 2018

World of Technology and ScienceWorld of Technology & Science 2018
Ook dit jaar is De Gidts & Feldman aanwezig op een van de meest toonaangevende beurzen binnen de wereld van technologie. Van 2 t/m 5 oktober is de WoTS-beurs te bezoeken in de Jaarbeurs Utrecht. World of Technology & Science bestaat uit vijf onderdelen, namelijk World of Automation, World of Laboratory, World of Motion en Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Door deze indeling krijgen de verschillende branches hun eigen identiteit en expositieprogramma. Hierdoor kunnen zij zich richten op hun eigen bezoekersdoelgroepen. De interactieve beursprojecten en actuele, aansprekende seminar-onderwerpen maken deze beurs zeer waardevol.

Instrumentatie & Gasproducten
Er zijn ruim 400 deelnemende bedrijven die hun innovaties willen delen met de bezoekers. Voor ons geldt dit op het gebied van instrumentatie en gasproducten.

Standnummer 8C015
Bent u benieuwd naar de innovaties binnen de bovengenoemde categorieën? Dan nodigt De Gidts & Feldman u graag uit bij standnummer 8C015. Deze stand is te vinden in de hal van World of Industrial Processing.

Tot dan!

Interesse? Neem contact op!

Onze productspecialist adviseert u graag over onze producten en oplossingen.

Kees Bakker

Director, Sales & Marketing +31(0) 36 522 92 75 sales@dgfg.nl Follow on LinkedIn Kees Bakker